Tuesday, October 2, 2012

Tamperelaisille ajatteleville tavoitteeksi omalta listaltaan Seppo Lehto kaupunginvaltuustoon yhteisin ponnistuksin: Asuntoja asunnottomille ja pakolaisten vastaanotosta luopumalla, kiitos

Tamperelaisille ajatteleville tavoitteeksi omalta listaltaan Seppo Lehto kaupunginvaltuustoon yhteisin ponnistuksin: Asuntoja asunnottomille ja pakolaisten vastaanotosta luopumalla, kiitos

Tamperelainen isänmaallinen luontoaktivisti, historioitsija, kaupunginvaltuutettu Seppo Lehto yhteistyössä ansiokkaiden ihmisten kanssa http://tamperelainen-kuntavaaliehdokas.blogspot.com Isänmaallisia vihreitä arvoja isänmaan etu huomioiden: 

Asuntoja ensisijassa asunnottomille suomalaisille, ei rajattoman maahanmuuton = anekaupan tulokkaiden vastaanottokeskuksiksi.

Pakolaisvirtojen ruokkiminen ei ole mikään kestävä ratkaisu Lopussa kiitos seisoo ;) 

----------------------------------------

Seppo Lehto Tampereen kaupunginvaltuustoon ja uudeksi pormestariksi ;)?

Kuntavaalit 2012 Tampereella - Tampereen parasta ajattelua tamperelaisille kestäviä ratkaisuja monikulttuurisuuden, islamin ja pakolaisten vastaanoton lytäten totaalisena Hölmölän toimintoina

Huu haa kunnallisvaaliehdokkaat eri puolueissa: Matka sanoista tekoihin, jopa hölmöläisyyteen on yllättävän lyhyt, kuten jutta urpilaisen ja jyrki kataisen hölmöilyt EU-tukiaisissa todistavat Seppo Lehdon kunnallisvaaliohjelmassa faktat faktoina ilman illmanismia ja fatwoja: mm. terveys ja terveyspalvelut pitää turvata.

- Ketään ei  saisi jättää oman onnensa nojaan, kuten on käynyt satojen asunnottomien tamperelaisten. Mieluummin hyvinvointia suomalaisille tamperelaisille kohtuullisin tuloin, kuin veroja ja veronkorotuksia, sekä katto pään päälle asunnottomille tamperelaisille.

- Nyt on eletty kuin neuvostoaikojen siat pellossa, koitetaan mieluummin elää kuten vanhaan hyvään aikaan turhuutta välttäen. Hyvä talouden tietoisuus ja siitä huolehtimen edesauttaa jos / kun sattuu tarpeita tiellä kohtalon.

 - Terveyspalveluja sinne missä ihmisetkin ovat. -Varttuvilla / vanhuksilla on oltava vapaus valita oman kodin ja laitoshoidon välillä.

- Yhden luukun / oven takaa on aina saatava mahdollisimman kattavaa palvelua: Pois kusetus/ juoksutus, se on ajan ja voimavarojen haaskausta! - Lapset, nuoret ja lapsiperheet ovat tulevaisuuden tekijöitä, vanhuksia unohtamatta muistakaamme että Valkoinen Mannerheimkin antoi panoksensa kansakunnalle ikämiehenä.

- Nuorten kasvuympäristön turvallisuus ja toimivuus on taattava ja aktiiviseen hedelmöitysmielessä tapahtuvaan naimiseen on kannustettava, sitä ei edistä rajattoman maahantulon ja islamisaation edistäminen yltiöpäisesti sitä hokien ja niiden tarpeisiin ylimääräisiä kupeelta kaivaen.

- Tampereella on satoja asunnottomia, turvataan ensin omat asunnottomamme talvelta suojaan, toisin kuin tuotetaan tänne lämpimistä maista populaa lisäämään ekologista jalanjälkeämme.

 - Laadukas koulutus / kouluttautuminen mahdollistaa meille todennäköisesti osaajia: Luokkakokojen on oltava kohtuullisia ja niin koulumatkojen kuin koulupäivienkin turvallisia, ilman rasismilla ratsastavia huuhaa-ihmisiä. Koulukiusaaminen on saatava kuriin, samoin syrjäytymiseen on puututtava määrätietoisesti ja riittävän varhain!

- Keskustan katujen rauhallisuuden ja siisteyden on oltava itsestäänselvyys! Kaupunkialueilla voidaan lopettaa savuttelu tehokkaammin julistamalla Tampere savuttomaksi kaupungiksi ja julkitupakoinnista bussikatoksissa on voitava antaa kunnon rikesakko esim. 100 euroa.

- Kaupungin talous on pidettävä tasapainossa: Tampereella on nyt suurkaupungeista vähiten velkaa ja kaupunkiseudun alin veroprosentti, tavoitteeksi velkojen maksu ja huuhaa hankkeiden rahoituksen lopettaminen.

- Elinkeinoelämälle on luotava mahdollisuuksia sijoittua Tampereelle: määrätietoinen kaavoitos - ja tonttipolitiikka mahdollistaa tämän.

- Koulutuksessa on otettava huomioon entistä paremmin yritysten tarpeet eli opintojen käytännönläheisyys.

- Oikein koulutettu työvoima tuo uusia yrityksiä kaupunkiin. Saksasta voidaan tässä asiassa ottaa mallia. Sieltähän tänne on tuotu aikoinaan Agricolan tapaan luku- ja kirjoitustaitommekin, sekä viime sotien maanpuolustuksemme tarveaineet.

- Monimuotoinen asuminen lisää viihtyisyyttä ja vetovoimaa. Kasvattamalla omakotitonttien tarjontaa riittävän isoina tontteina, niin että suurin osa on omakotitontteja kohtuuhinnoin saadaan erityisesti nuoret ja varttuneet perheet rakentamaan Tampereelle eli estetään ns. vittuuntuneena muuttoa naapurikuntiin. 

- Päätöksenteossa tarvitaan rohkeutta ja kaukokatseisuutta. Ranta-Tampellan rakentaminen, katuratikka, keskusjätevedenpuhdistamo eivät niitä ole. - Sorin kaupunginosa ja muut kehityshankkeet ovat mahdollisia tulevaisuusinvestointeja, siinä kuin miehitettyjen alueidemme palauttaminen, joita tulee ryhtyä toteuttamaan realistisella aikataululla ja tärkeysjärjestyksessä.

- Ennen sitä hankkeiden kustannustaso ja kustannusten jako on selvitettävä aukottomasti. - Uusien hankkeiden rinnalla tulee kehittää vanhoja hyviä ja toimivia ratkaisuja, mm. kumipyörien päällä kulkevaa joukkoliikennettä. Kaiken ydin on joustavuus. Kun julkinen kyyti kulkee läheltä ja on edullista, oma auto saattaa jäädä toiseksi.
 - Kevyen liikenteen väyliin on panostettava jo esteettisistä syistä, liian monta sokeritaudista matkaa tänäkin päivänä vatsa pömpöttäen autolla / bussilla. -
- Terveen keho / Terve sielu tavoitteeksi. Kulttuuripalvelujen tarjontaa on kehitettävä, kesätapahtumien rinnalle on saatava aktiviteetteja myös pimeimpään vuodenaikaan. Siinä kun terveyspalvelut menevät kansalaisten pariin, myös kulttuuritapahtumat voivat tehdä saman!

- Kaupungin markkinointiin ja vetovoimaisuuden kasvuun voidaan sijoittaa ajattelemalla uusiksi esim. Viinikan hakaristikirkko matkailumme keilakuvaksi ja Kommunismin rikosten museo ( ex-Lenin museo): matkailu niin Suomesta kuin ulkomailtakin on merkittävä työllistäjä ja tulonlähde. Toki Viipuri on kaupungeista vetovoimaisin, mutta se on nyt miehitettynä. Joten kehitetään me nyt sitten vain näitä muita kaupunkeja.

 - Tampereen ja naapurikuntien yhteistyötä on kehitettävä kuntalaisten parhaaksi. Päällekkäisyyksiä on järkevää purkaa ja hankkeet, joihin ei yksin pysty, on viisasta toteuttaa yhdessä. Kokoomuksen väitteet asunnottomuuden poistamisesta eivät pidä paikkaansa. Se on totinen tosi.


--------------------------------

Seppo Lehdon vaalivideo rakkain terveisin kaikille hurskastelijoille ;) Suomi suomalaisille merkeissä: http://youtu.be/_7lSILhaTJE

 ----------------------------------

http://kaupunginvaltuutettu-tampere.blogspot.com/

 -------------------------------------

No comments:

Post a Comment