Saturday, July 18, 2020

Kuntavaalien sitoutumattomien tamperelaisten yhteislistalle tervetuloa kaikenlaiset kaljut karvattomat suomalaiset Koollekutsuja Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2021


Kuntavaalien sitoutumattomien tamperelaisten yhteislistalle tervetuloa kaikenlaiset kaljut karvattomat suomalaisetSeppo Lehto elämää suurempi vittuilija kuntavaaliehdokas Tampere 2021 kuva 17.7.2020 Jysk Turtolassa pic2

Tampereen kuntavaalien yhteislista 2021. Tervetuloa mukaan omalla 10 jäsenen valitsijayhdistykselläsi:
https://kuntavaalien-yhteislista-tampere.blogspot.com/

Koollekutsuja Seppo Lehto kuntavaaliehdokas Tampere 2021 

Kukkia vapaussotiemme uhreille miehittäjä-Ryssän vastaisissa toimissa Kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo

Kukkia vapaussotiemme uhreille miehittäjä-Ryssän vastaisissa toimissa Kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo


Tamperelaisille tavoitteeksi humanisti moniosaaja Seppo Lehto kaupunginvaltuutetuksi kuntavaaleissa Tampereella. Toimikaamme niin että kansanmurhaaja Lenin ja perintöprinssinsä Stalinin bolsevikkikommunistiset valheet häivytetään pois tai muistetaan oikein koskien aluemiehityksiämme ja alueriistojamme = Miehitetyt alueet takaisin korkoineen ja korvauksineen!

Varmista tamperelainen jytkyjen jytky, niin sen jälkeen alkaa kansallismielisten suomalaisten letkajenkka Tampereen Keskustorilla. Seppo Lehto Tampereen valtuustoon selkeillä yhteisillä tavoitteilla: 


Asuntoja asunnottomille, pakolaisten vastaanotto seis, tiivisrakentamisen sijaan pientalo- ja omakotitontteja riittävästi ja suurempina kuin postimerkkitontit. Kuntavaalit Tampere kuntavaaliehdokas Seppo Lehto Suomen suomalaisten asialla ei matuinvaasioille.


Eläköön vapaat eurooppalaiset kansat Ukrainasta Georgiaan, Saksaan, Viroon etc miehittäjä-Ryssän, islamistien ja EU:n kansojensekoittamisten sijaan vallitkoon itsenäisten kansojen itsemääräämisoikeus minkään imperialismin tai pedofiilikultin sijaan. Muistakaa Moskovassa on euroopan suurin moskeija.
-----------------------------------
------------------------------
https://kaupunginvaltuutettu-tampere.blogspot.com/
 --------

No comments:

Post a Comment